KnappastBalen

Japp, igår träffades vi, Lizzie, Elin H, Anna L, Linda och Katrin i Mörby för att ta tåget till centralen, och sedan tåget till den lilla hålan Vingåker. Två timmar (?) senare stod vi på perrongen och lyckades hitta en bil som körde oss till Kjesäter. Med gott om tid på oss började vi så smått sminka oss och sätta upp håret och klä oss, så där som tjejer gör ;) Alla var verkligen jättefina!

Efter att slumpmässigt ha blivit tilldelade varsin "kavaljer" för kvällen var det trerätters middag. Melonsallad, fläskfilé (trorjag) och klyftig potatis, och mjuk pepparkaka med lingonmousse smakade bra (varken bättre eller sämre än bra). Tillbaka från matsalen (till slottet) började dansen. De första fyra danserna var valser, sen var det festmusik resten av kvällen (med ett undantag...). Det var också en upplevelse, att stå och hoppa till "alla som inte dansar är våldtäktsmän" i långklänning... Undantaget i dansen var när helt plötsligt brandlarmet gick. Då utrymdes alla, och fick sitta en stund i kapellet medan brandkåren ellervilkadetnuvar kollade igenom slottet. Sen fortsatte festen :)

Klockan ett tystnade musiken, och alla bytte om och fick skjuts till platsen vi skulle sova på. Lite glöggfika (med den alltid lika pratglade Finken). Några få timmars mer eller mindre bekväm sömn (Katrin? ;) senare var det frukost och till slut hemfärd, efter ett kärt återseende av donken.

Bilder kanske kommer hit senare ;) (fast inte mina för de var få och dåliga... :P)

Kram
Lizzie

Kommentarer
Postat av: Kate

Haha, de kan man tycka, spec när typ alla snorta i köör, jävla acapella typ xD

2009-12-16 @ 21:29:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0