Invigningen

Japp, vi körde på med invigning direkt. Vi ordnade en liten skattjakt för de nya scouterna, som fick hitta ingredienser till chokladbollar/kokosbollar/negerbollar, sedan baka dem och efter det en lite seriösare invigningsceremoni innehållande lyktor, gitarr och lite sång. När alla tröttnat på att sitta där uppe vid vindskyddet och socialisera med myggen, gick vi ner i utmanarrummet för att socialisera mera, med varandra... Värre kalabalik än vanligt var det!

Jag har inte så mycket mer att tillägga just nu om detta utomordentliga möte..

Vi ses i alla fall igen på toooorsdaah klockan sju.
<3

Torsdag

Tjoohopp :)

På tordag har vi möte! OM det visar sig vara vårt första "officiella" möte så kommer de nya få uppleva ett riktigt seniorhostutmanaräventyr. Mer kan jag inte säga... Om inte, så har vi möte ändå för att det är skooooooojj!

Kraaam
L

TAGGA TAGGA TAGGA TIIIILL!

TJOOHOOO!!

Nu på måndag är det möte hos Lizzie (alltså jaaag :D ), och sen på onsdag är det upptakt på Oskarsborg (vilket innebär att vi kommer att planera vilken dag och tid vi kommer att ha möte, och vilka ledare vi ska ha osv... det är i stort sett också det som är målet med mötet hos mig - alltså att vi ska prata ihop oss innan och bestämma vad vi tycker om saker och ting :).

TAGGA för i höst!! Vi kan ha så STÖRT kul tillsammans, och jag vill inte slösa ännu ett år på att ha tråkigt... Så om alla försöker att vara med mycket, och våga/orka ta ansvar för saker, t ex mötesplanering/hajkplanering så kommer det att bli grymt.

Vi ses <3
Lizzieeee

RSS 2.0