Upptäckar-/Juniormöte och... MÅÅLA!

Tjeenixen,

I torsdags höll vi möte för juniorerna upptäckarna, och de hade nog ganska roligt skulle jag säga. Vi delade in oss i fyra stationer: stabilt sidoläge och LABC (Lizzie och Petra); bygga bår med jackor + slanor och bära en person, i båren, runt haparanda (Micke och Leo); chock och 112 (Elin och Karin); och första förband med scouthalsduken och sedan 1:a hjälpen-förband (John och Isabelle). Sedan lektes det förstås lite lekar med barnen, och så var deras möte slut. Himla kort var det.

Sedan började vårt möte, och vi hade mycket att göra på kort tid. Självklart hann vi med att äta både popcorn och kakor (för man måste ju äta!) och sedan hann vi också bestämma färger till rummet och planera liite inför hajken. Rune, Ove och Gunhilda kommer att pryda våra väggar i framtiden... Det ska bli så jäkla kul och jag är så himla taggad!! Vad gör vi? NU KÖR VI!! Hahahaa :D ;) <33

Vi seees på måndag alla koor <33
muu muu

Tårt-OS

Godis, grädde, jordgubbar, choklad, tårtbottnar, chokladsås, vad du än hittar i skåpen eller lyckas sno från de andra lagen... Kreativiteten flödade och snart var tre gräddiga, chokladiga, godisiga, jordgubbiga tårtor ihopknåpade. Pris för bästa presentation, bästa utseende och bästa smak delades ut, vi diskade upp lite snabbt (gooo dishwasher!), och sedan var det högbildning i Rummet som gällde. Förresten ska det ju målas om där snart, så tagga till på deeet!!

Vi ses nästa vecka vänner!


Möte i stan

Hallelåja!

Idag var det dags för möte i stan, och denna gång klädde vi ut oss som vampyrer vs Harry Potter. (Harry Potter är ju då bäääst... ofc!) Klädda i diverse kjolar, rockar, hattar och vanliga häxhattar samlades vi i Mörby, och åkte sedan runt på något tipspromenadsliknande shalamaha runt hela stan, från Mörby på röda till Västra skogen på blåa och Svedmyra på gröna. Självklart fick vi en hel del snea blickar, men det är ju liiite det som är meningen också... hHEEheheHEeheheEEeehhhhh... ;D

I alla fall, det hela rundades av med knäppa lekar på plattan och sedan lite mer tunnelbana hem igen. En rätt mysig kväll, och kul att vi gjorde något lite annorlunda.

Kraam <3

RSS 2.0