Haaajk

Hallåjj!

I helgen har vi haft en kort men ack så händelserik liten vandringshajk. Lizzie, Elin, John, Jesper, Daniel och Vidar samlades i Mörby vid ett och efter att vi hade sprungit runt några varv i affären lyckades vi plocka ihop middag, frukost lite frukt och såklart en massa godis och kakor.

Vi tog bussen iväg en bit och i ösande regn vandrade vi in skogen vid Rösjön. Vi gick längs stigar och sjöar, och också genom en kohage med kor som säkert undrade vad vi var för ena... Regnet föll på oss hela eftermiddagen men vi hade lika trevligt ändå. Visst var det lite jobbigt att komma fram lite småblöt till vindskyddet, men då blev det bara mycket skönare att byta om till torra, varma, mysiga kläder. Direkt satte vi igång med eldning och matlagningen. Det blev en riktigt god kassler-wok-blandning med nudlar och sås, men såsen vi hade tänkt oss var väl... lite väl stark, eller vad säger ni?

Vi satt uppe länge med den stora godispåsen och pratade om allt mellan himmel och jord. Elden sprakade och det var mysigare än inget annat. När vi till slut gick och la oss var det bara glöd kvar. På morgonen vaknade vi upp till en levande eld igen, som Jesper så morgonpiggt hade tänt. Att dra ut lite på sömnen och inte gå upp i ottan var skönt, och godis och kakor och faktiskt riktiga mackor till frukost satt inte heller fel.

Senare gick vi tillbaka till busshållplatsen vid Karby Gård och alla var hemma sådär kring ett-snåret. En vandingshajk behöver inte vara så jobbig. I helgen gick vi bara ungefär en mil, och vi var inte borta hela helgen. Vi hade supermysigt, och nästa gång hoppas jag att vi blir fler!

Kraaam
Lizzie

Kommentarer
Postat av: Elin

Haha woho!!!

2010-09-19 @ 23:42:47
URL: http://elinitas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0